Είμαι το Λιτσάκι και τα κάνω όλα


Έχω βαρεθεί την επίδειξη των σεξομηχανών. «Είμαι  το Λιτσάκι και τα κάνω όλα» . Εντάξει Λιτσάκι μου, κάντα όλα , δεν σου είπε κανένας να μην τα κάνεις…αλλά χαλάρωσε λίγο. Αν δεν κάνεις και κάτι δε χάλασε ο κόσμος. 
« ΟΧΙ , τα κάνω OΛΑ» .Εντάξει πάω πάσο.
Μπορεί η Λίτσα να έχει δίκιο, ρε παιδί μου. Μπορεί ,η Λίτσα, η Mika h Naziara, η Souzi Tsouzi , η Ponaoallamearesei  και τα άλλα κορίτσια που χρησιμοποιούν αυτά τα ονόματα στο Facebook, να έχουν βρει το μοναδικό νόημα της ζωής και οι άλλες που το ψάχνουμε  και αλλού να κάνουμε λάθος… 
Αλλά ΌΧΙ! Δεν το δέχομαι. Δεν δέχομαι την αυτοακύρωση του γυναικείου φύλου. « Έκανα σγουρά τα μαλλιά μου για να αρέσουν στον Μπούμπη μου» . Μάλιστα! Εσένα σου αρέσουν; Καμία απάντηση.Δεν σου αρέσουν;«Α! Δεν ξέρω. Μπούμπη,μου αρέσουν;»!!!!
Δεν δέχομαι τη γυναίκα που λέει:«Μπράβο σας» απευθυνόμενη στα βυζιά της που τράβηξαν το βλέμμα ενός λιγούρη! Το άκουσα κι αυτό!
Σκέφτομαι σοβαρά ότι επιστήμονες πρέπει να ελέγξουν αν μερικές γυναίκες αντί για το μυαλό τους έχουν ένα τεράστιο πέος! Τεράστιο, τρόπος του λέγειν,  αναλόγως πόσο μεγάλο κεφάλι έχουν. Δεν είναι κακό, βέβαια. Ειδικά κάποιοι άντρες το εκτιμούν πολύ. « Ο Γιάννης και ο Δημήτρης μου είπαν να κάνουμε τρίο. θέλω αλλά φοβάμαι τι θα σκεφτούν για μένα ». Άκου έναν λογικό συλλογισμό: από τη στιγμή που στο πρότειναν, πιστεύουν ότι θα δεχτείς, από τη στιγμή που πιστεύουν ότι θα δεχτείς, έχουν ήδη σκεφτεί αυτό που φοβάσαι ότι θα σκεφτούν μετά. Επομένως, αφού θέλεις (είναι και στην μόδα άλλωστε) μη τρελαίνεσαι!
« Δεν καταλαβαίνω γιατί με βλέπουν μόνο για το σεξ…». Ούτε εγώ το καταλαβαίνω, σκέφτομαι μήπως φταίνε τα ψεύτικα μάτια, μαλλιά, βυζιά, νύχια… αλλά όχι, μωρέ, μάλλον κάνω λάθος. Κάτι άλλο θα είναι.
 Ο καθένας πρέπει να βρίσκει σε τι είναι καλός και να το αναπτύσσει. Μη ζητάς περισσότερα. Μη ζητάς λιγότερα. Φαντάζομαι άκουγες κι εσύ τη γιαγιά σου: « Το μ… σέρνει καράβι»… ισχύει καλή μου… αλλά φαντάσου τι ζημιά παθαίνει ένα μ… που σέρνει ένα ολόκληρο καράβι… ξεπατώνεται! Τέλος, έχω να πω: «Ήρθανε δύσκολοι καιροί, για να ασχολιόμαστε με του μ… σου τον χαβά!»

Κείμενο: Ελένη Μητροπούλου 
Φωτογραφία:http://cyprusgraffiti.blogspot.com/2011/05/fan-xiaoyans-sculptures.html

2 σχόλια:

Andrea Jones

μόνο μπράβο μπορω να πω... εχω πλακωθει με φιλη για αυτο το "Έκανα σγουρά τα μαλλιά μου για να αρέσουν στον Μπούμπη μου"....και ακομα χειροτερα, ακολουθησε καυγας για το "γιατι βρε Άννα μου τρέχεις στους αγανακτισμένους στο Σύνταγμα, τον Τάκη μου που είναι αστυνομικός δεν τον λυπασαι?"-no comments

Ανώνυμος

xavale exetai. einai keimena oti prepei gia parea se spiti pou varietai kai den exei ti na sxoliasei. dinetai ta themata eseis. mia xara.

Δημοσίευση σχολίου