ΛΕΩΝ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΟ ΨΥΧΟΓΡΑΦΗΜΑ



Περιγραφή: ΛΕΩΝ ΖΗΤΕΙ ΘΗΡΙΟΔΑΜΑΣΤΗ ΓΙΑ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΕΣ
ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ

Ψυχολογικά: Το πανίσχυρο πατρικό πρότυπο και η δύναμης του πρωτότοκου

Ψυχαναλυτικά: η αρχή της ηδονής και το σύνδρομο του Αλκιβιάδη

Ταοιστικά: η φωτιά

Ο λέων δεν νοιάζεται για τις μοναχικές τέχνες όπως είναι τα εικαστικά αλλά είναι γεννημένος για την πίστα και την σκηνή, όπου πέφτει χειροκρότημα δηλαδή. Είναι γεννημένος για το προσκήνιο το οποίο αρνείται να εγκαταλείψει μέχρι τελικής πτώσης.
Ένας λέων ασκεί μαγνητισμό στα πλήθη δύο ασκούν σύγχυση<Kλιντον –Mόνικα> και με τον δυναμισμό του μπορεί να πείσει για οτιδήποτε.
Ο Ναπολέων έπεισε όλους ότι είναι Μέγας ενώ έχασε δυο φορές τον γαλλικό στρατό <την πρώτη φορά μάλιστα στη Μόσχα χωρίς καμία μάχη> .
Η Μάτα χάρι έπεισε τους πάντες ότι είναι χορεύτρια από την ΙΑΒΑ ενώ ήταν νοικοκυρά από το ‘Αμστερναμ και διπλός κατάσκοπος η Μαντόνα ότι είναι η μεγαλύτερη ποπ τργουδίστρια ενώ ήταν χορεύτρια και ο Μικ Τζάγκερ αν και ηθοποιός όπως η τζένιφερ λόπεζ θριάμβευσε σαν ροκ σταρ. Το παράδειγμα τους μιμήθηκαν ο Τόλης και η Αντζελα Δημητρίου όταν είναι πάνω στην σκηνή και δεν έχουν σκοτωθεί απ αυτήν λόγω τύφλας.
Προσοχή ο λέων λόγω της έμφυτης υπερβολής του έχει τάση προς τις εξαρτήσεις. Τσαρλς Μπουκόφκι
Ο λέων είναι γεννημένος πρωταγωνιστής ,θεωρεί ότι ο κόσμος γύρω του είναι υπήκοοι του και γι αυτό είναι ιδανικός για βασιλικούς ρόλους ακόμη και για το ο βασιλιάς είναι γυμνός όπου λόγω του ναρκισσισμού του δεν θάχει κανένα πρόβλημα να ξεβρακωθεί .
Η γοητεία αυτού του ζωδίου τον κάνει ιδανικό Ζεν Πρεμιέ αρκεί το πρώτο όνομα να είναι Ρόμπερ, Ρόμπερτ Μίτσαμ, Ρόμπερτ Ρέντφορ, Ρόμπερ ντε Νίρο You talkin' to me? η στα ελληνικά να αρχίζει από Μ,
Μπάρκουλης, Μαρκουλάκης, μμμμΤζώρτογλου ενώ στον αθλητισμό από Νίκος, Γκάλης, Κακλαμανάκης
Και ο Μπαντέρας λέγεται ότι είναι έλληνας ενώ ο Μινώτής που δυσκολεύομαι να τον κατατάξω είναι σίγουρα, πάντως έπεισε τους πάντες ότι η Επίδαυρος του ανήκει χωρίς να πέσει δάκρυ.
Όσο για τις λεόντισες όπως είπε η Σάρα Μπράιτμαν που άνοιξε δύο ολυμπιάδες αφήστε τις άλλες στη χορωδία και βγείτε στην σκηνή.
Επειδή είναι ατίθασοι και τελειομανείς και δύσκολα τους σκηνοθετείς χωρίς λεξοτανίλ συχνά γίνονται οι ίδιοι σκηνοθέτες αδιάφορα από τις σπουδές που έχουν κάνει όπως ο χίτσοκ που ήταν μακετίστας, πάντως είναι δύσκολο να τους κρατήσεις πίσω από την κάμερα, ο συγκεκριμένος πέρναγε μπροστά από τα πλάνα του και τον βλέπουμε σε όλες τις ταινίες του.
Με την αγάπη τους για λάμψη και προβολή οι λέοντες δημιούργησαν τα ρεύματα Μπαρόκ βάζοντας λιοντάρια έξω από κάθε βίλα, ροκ, ανώριμο ροκοκό και ώριμο κοκοrο ise <γιαπωνέζικος χαιρετισμός>.
Eπίσης η Εμιλι Φλέγκε< ερωμένη του Κλίμτ> τον παρότρυνε να ζωγραφίζει με φύλα χρυσού δημιουργώντας την χρυσή περίοδο από την οποία βγήκε
η αρτ νουβό, η αρτ Ντεκό η αρτ κοκο σανελ που έκανε την ανάγκη φιλότιμο ο υβ σαν λοράν και την διακόσμηση ολοκλήρωσε ο Αντι Γουορχολ με την ποπ αρτ και την πρωτοποριακή του θέση ότι μια φωτό δεν λέει ενώ πολλές ίδιες είναι τέχνη.
Η υπέρτατη τέχνη είναι οι μπίζνες/ Άντι Γουόρχολ
Μόνη της σχεδιάζει τις τουαλέτες της και η τζένιφερ λόπεζ

Το πώς τα καταφέρνει ο λέων να ανακατεύεται επιτυχώς με πολλά το εξηγεί ο σοβαρότερος εκπρόσωπος αυτού του ζωδίου πριν την έλευση των μοντέρνων καιρών και o μοναδικός άνθρωπος που έχει πάρει ΝΟΜΠΕΛ και ΟΣΚΑΡ μαζί
Μπερναρ Σω

Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στον κόσμο που ζει. Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του. Γι' αυτό η πρόοδος εξαρτάται από τους παράλογους.

Η ΜΑΤΑ ΧΑΡΙ χόρεψε το βράδυ της εκτέλεσής της τον χορό των 7 πέπλων. Εάν περάσεις νύχτα με πανσέληνο δίπλα από το άγαλμα της στο Λεεβάρντεν θα ακούσεις τα κουδουνάκια της Ιάβας και ένα ξένοιαστο παιδικό γέλιο.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ