Εκπλήξεις!


Δράση: Party έκπληξη κι οχι μόνο!


Από διοργάνωση γενεθλίων φέτος άλλο τίποτα!!!! Tea - party, σούπα- party (party με σούπες), πικ – νικ party, Cheesecake Contest party, grill - party, party  - έκπληξη και άλλες ιδέες που θα γνωστοποιούμε αφού τις πραγματοποιούμε!
Ευχάριστες εκπλήξεις! Δώστε στους δικούς σας χαρά διοργανώνοντας τους ένα πάρτυ έκπληξη με αγαπημένα θέματα του εορταζόμενου! Προσέξτε να μην το καταλάβει και να μην το περιμένει! Η τούρτα μπορεί να είναι με μια εικόνα από το αγαπημένο του comic! Οι καλεσμένοι πέρα από εχέμυθοι θα πρέπει να είναι όντως οι αγαπημένοι του από όλους τους χώρους (δουλειά , οικογένεια, γυμναστήριο…)! Στον τοίχο θα μπορούσαν να παίζουν φωτογραφίες από διάφορες στιγμές του εορταζόμενου ή στην τηλεόραση να παίζει σε dvd η αγαπημένη του ταινία… εννοείται ότι η μουσική θα πρέπει να είναι στις επιλογές του! Κάντε τον πρωταγωνιστή και δείξτε του πόσο τον αγαπάτε!
Κάντε ακόμα και μικρές καθημερινές εκπλήξεις, σε αγαπημένους σας , ακόμα κι αν δεν γιορτάζουν, εκπλήξεις που θα ανατρέψουν την καθημερινότητα ευχάριστα! 
Κάντε εκπλήξεις ακόμα και σε αγνώστους! Χαμογελάστε τους ή απλώς πείτε τους καλημέρα ακόμα κι αν ξαφνιαστούν! 
Το τι είναι ευχάριστο για τον καθένα, βέβαια, σκεφτείτε το καλά…

Εμπνευσμένο από την Δ.Μ.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου