"Η Μηχανή του Χρόνου"-Η επέλαση του Metal Κούνελου -The Nineties, part I (1990-91-92)"Η Μηχανή του Χρόνου": Μια ραδιοφωνική εκπομπή με μουσικές περιπλανήσεις, ιστορικές αναδρομές και αφιερώματα με τον Αλέξανδρο Μαρκουλάκη , τον επονομαζόμενο: "ΦΟΝΙΚΟ ΚΟΥΝΕΛΙ".
Για να ακούσετε την πρώτη ώρα από  την εκπομπή της 1ης Νοεμβρίου 2012 -όσοι την χάσατε και να την ξανακούσετε όσοι την ακούσατε -όσες φορές θέλετε...
(ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ) Η ΕΠΕΛΑΣΗ ΤΟΥ METAL 
 The Nineties, part I (1990-91-92)
‎"Τα μέταλλα είναι μια μεγάλη κατηγορία χημικών στοιχείων που εμφανίζουν ορισμένες κοινές ιδιότητες, όπως είναι η λάμψη, η υψηλή ηλεκτρική και θερμική αγωγιμότητα, η δυνατότητα σχηματισμού ελασμάτων (ελατά) και συρμάτων (όλκιμα). Τα περισσότερα, αλλά όχι όλα, έχουν μεγάλη πυκνότητα και είναι σκληρά και ανθεκτικά. Διακρίνονται από τα αμέταλλα, που αποτελούν επίσης τη δεύτερη μεγάλη κατηγορία των στοιχείων, τόσο από τις φυσικές όσο, κυρίως, από τις χημικές τους ιδιότητες". 
Οι στιγμές που σημάδεψαν τη metal σκηνή της δεκαετίας του '90, έτος προς έτος!Γιατί  το κουνέλι ήθελε και έκανε την καλύτερη μεταλλική εκπομπή!

Το playlist της εκπομπής:

Το  Φονικό Κουνέλι με την "Μηχανή του Χρόνου"θα συνεχίσει με το Part II την επόμενη Πέμπτη  (8/11/2012)!!!!
 και για κάθε Πέμπτη  22:00- 01:00 στο: 

Επικοινωνία με την "Μηχανή του Χρόνου": http://www.facebook.com/groups/281719925238445/
0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου