Περιγραφή: εγώ κοιτώ εσένα και συ κοιτάς αλλού
Ψυχολογικά: το σύνδρομο του Πήτερ Παν
Στη χώρα του ποτε δεν θα μεγαλώσω ποτε
Ψυχαναλυτικά: το σύνδρομο της Ηλέκτρας με αρκετό πατέρα μέσα της
και μεγάλη γλώσσα έξω της
Ο τέλειος πελάτης κάθε ψυχαναλυτή
Ταοιστικά: ΄Αβαταρ / το στοιχείο του αέρα
Το τελευταίο ζώδιο της Άνοιξης για αυτό αν χάσεις και αυτό το τραίνο αποχαιρέτα την χαρά και την ξενοιασιά. Ο κύριος ανταγωνιστής του κριού στην εγωπάθεια και την παιδικότητα από τον οποίο διαφέρει στο ότι αντί να τριγυρίζει στα πάρτι και να εντυπωσιάζει, κάθετε στον καναπέ του και περιμένει να κατακτηθεί πριν σηκωθεί απ΄αυτόν για να χορέψει εντυπωσιακά και να κατακτήσει, εν αντιθέσει με τον κριό που δεν σταυρώνει νότα έχει άριστο ρυθμό,
όπως ο αείμνηστος Ντίνος Ηλιόπουλος.
Όσο μυαλό τόσο κορμί
Έχει περισσότερα ενδιαφέροντα απ ότι χρόνο.
Αποφεύγει τις σταθερές και ρουτινιάρικες εργασίες, γι αυτό πριν τον επισκεφτείτε στην δουλεία του πάρτε ένα τηλέφωνο, σίγουρα έχει αλλάξει γραφείο.
Τα υγρά τα αέρια και οι δίδυμοι δεν συμπιέζονται. Φυσικός νόμος.
Καλλιτεχνικά οι δίδυμοι δημιούργησαν το κίνημα ΝΤΑΝΤΑ που βρίθει παιδικής χαράς ενώ ζωγραφίζοντας το ίδιο μοντέλο πολλές φορές στο ίδιο τελάρο <λόγω αναποφασιστικότητας> αυτό έδινε την εντύπωση ότι κινείται και έτσι ανακάλυψαν άθελα τους και τον Φουτουρισμό.
Λογοτεχνικά δεν πρόκοψαν λόγω του ότι πρόσθεταν ερωτηματικό στο πρώτο πρόσωπο, εγώ θέλω; Εμείς θέλουμε; Και δεν συνέχιζαν.Εδώ είναι και το γνωστό δίλλημα του Πήτερ Παν, που παίρνει τον τόνο το ποτε.
Η παιδικότητα τους ωθεί στις τέχνες και στην οικογένεια γι αυτό αν σας κάτσει τελικά δεν είναι γιατί τον ρίξατε, ρόλο η παιδί θα θέλει.
Τον ρόλο τον θέλει για να διαπρέψει και το παιδί για να μπαίνει στις παιδικές παραστάσεις που τον ενθουσιάζουν.
Η Τζούντι Γκάρλατ το ανακάλυψε νωρίς παίζοντας στον μάγο του οζ και μετά από μισό αιώνα καλλιτεχνικής εξέλιξης σήμερα παίζει την κοκκινοσκουφίτσα. Παρόλα αυτά έχουν πνευματικές ανησυχίες που δεν μπορούν συνήθως να καλύψουν μόνοι τους να αφού δεν στρώνουν κώλο κάτω <δεν έχουν βρεθεί δίδυμοι συγγραφείς εκτός και αν εισάγουμε στην λογοτεχνία την ροζ και την μπλε> γι αυτό και συχνά τις καλύπτουν με το έτερο ήμισυ όπως η Μαίριλιν Μονρόε που παντρεύτηκε τον θεατρικό συγγραφέα Αρθουρ .Μίλερ.
Όπως δήλωνε δεν μπορεί να ζήσει μακριά από την διανόηση για αυτό και πέθανε ένα χρόνο μετά τον χωρισμό τους.
Αυτό το σοφιστικέ στοιχείο του διδύμου τις κάνει ιδανικές Σοφολογιότατες του Μολιέρου και Πόρσια στον έμπορο της Βενετίας, η αναποφασιστικότητα τους κάνει τέλειους Αμλετ <to be or not to be> και αν προσθέσουμε και το αέρινο στοιχείο τους θα διαπρέψουν στο ΟΣΑ ΠΑΙΡΝΕΙ Ο ΑΝΕΜΟΣ.
Ο Δον Κιχωτισμός και το μουσικό θέατρο είναι το στοιχείο τους αλλά όχι και η τραγωδία, έτσι αν σας πείσει <πράγμα σίγουρο> ότι μπορεί να παίξει την Ηλέκτρα θα πρέπει να σκίζεται τις κούκλες της απ τα παρασκήνια για να βγει ο θυμός η να της έχετε έναν κριό για αντικαταστάτη όπως έκανε ο σκηνοθέτης του black swan.
Επί τι ευκαιρία η Martha Graham έπαιξε και την Αριάδνη και τον Μινώταυρο.
Άμα μια γυναίκα θέλει όλα τα μπορεί… και κυρίως αν είναι δίδυμος όπως η φετινή νικήτρια της Eurovision Lorren.που τους εξαφάνισε όλους.
Κείμενο: Αιγόκερως
0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου