Obla Di Obla Da

«Κάνω λίστες για τα πάντα»! Λίστα για το σούπερ μάρκετ, λίστα με ταινίες που πρέπει να δω ,λίστα με στόχους για τον επόμενο μήνα, λίστα με τα χαρακτηριστικά του ιδανικού συντρόφου ( και διάβασα κάπου ότι αν την συγκεκριμένη λίστα την έχεις πάντα πάνω σου, στο πορτοφόλι σου ή στην τσάντα σου ή στο βρακί σου τέλος πάντων! Αυτή θα λειτουργήσει σαν μαγνήτης κι ο άντρας που περιγράφεις θα έρθει κατευθείαν πάνω σου!)...το αγαπημένο μου blog είναι το http://www.adoeslists.com/
Η καλύτερη λίστα που είχα κάνει ποτέ ήταν μια λίστα για τις λίστες που έχω να κάνω! Μου αρέσουν οι λίστες και μου αρέσουν και τα τικ σε καθετί που πραγματοποιείται από την λίστα.(για τα τικ έχω αγοράσει ένα κόκκινο μαρκαδοράκι)
Το χειρότερο είναι όταν κάνεις συνεχώς την ίδια λίστα , χωρίς κανένα τικ. Οι λίστες μου περιέχουν το τι πρέπει να κάνω. Το πρέπει ενέχει μια αναβλητικότητα. Η αναβλητικότητα προκύπτει από το πρέπει. Και το θέλω κρύβεται κάπου ανάμεσα σε αυτά τα δύο και στριμώχνομαι! Δεν χωράω, δεν προλαβαίνω , βαριέμαι και κάνω όλες τις λίστες κομματάκια (ναι και την λίστα- μαγνήτη μαζί!!)
Πάω στο σούπερ μάρκετ και αγοράζω ότι βρω μπροστά μου. Πάω στο σινεμά και βλέπω ότι ταινία να ΄ναι. Τα φτιάχνω με εντελώς ακατάλληλους ανθρώπους...Τα κάνω όλα φτάνει να μην είναι στην λίστα μου!
Μετά την επανάσταση , έρχεται το συναίσθημα της αποτυχίας. «Που πας μωρήηη;» μου λέει, «Ούτε ένα τικ δεν μπορείς να βάλεις κακομοίρααα;;;;;;» και μου λέει κι άλλα τέτοια που με κάνουν να νιώθω σκατά.

Ξαφνικά απο το πουθενά και χωρίς κανέναν απολύτως λόγο ηχεί στα αυτιά μου το: "Obla Di Obla Da..", μια καινούργια λίστα αρχίζει να γεννιέται στο μυαλό μου, το κόκκινο μαρκαδοράκι μου χαμογελάει, μια καινούργια ελπίδα φωλιάζει μέσα μου και μου λέει ότι αυτή τη φορά θα βάλω τικ σε όλα! Πρέπει να τα καταφέρω, γιατί τότε θα είμαι όπως πρέπει! Ό,τι πρέπει! Τότε η ζωή θα πρέπει να αλλάξει...

Κείμενο: Ελένη Μητροπούλου
Φωτογραφία:http://cupcakegdss.blogspot.com/2010/04/happy-week-list-1.html

3 σχόλια:

Ανώνυμος

mia lista tin imera ton giatro ton kanei pera!

Ανώνυμος

h eironia sta keimena einai emfanis kai pernaei polla minimata apo katw

Ανώνυμος

Poy to thimikes obladi oblada!!

Δημοσίευση σχολίου