ΥΛΙΚΑ

1 μεγάλη κούπα νερό
1 ξυλάκι κανέλας 
4-5 καρφάκια γαρύφαλλο
1 κουταλάκι σαλέπι
1-2 κουταλάκια ζάχαρη(ανάλογα πόσο γλυκό το θέλει ο καθένας)

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Βάζουμε να βράσει το νέρο με την κανέλα και τα γαρύφαλλα για αρκετά λεπτά μέχρι να βγάλουνε το άρωμα τους.
Αφαιρούμε τα μπαχαρικά και προσθέτουμε το σαλέπι και τη ζάχαρη ανακατεύουμε καλά και σιγοβράζουμε για λίγα λεπτά ακόμα.
Σουρώνουμε και το σερβίρουμε ζεστό.


Happy mummy