ΥΛΙΚΑ
1 κιλό αλεύρι για όλες τις χρήσεις
3 κουτ.γλυκού μπέικιν-πάουντερ
1 φλ.τσαγιού ζάχαρη
1 φλ.τσαγιού χυμό πορτοκάλι
4 κουτ.γλυκού κανέλα
1 φλ.τσαγιού λάδι
1 κουτ.γλυκού σόδα
1/3 φλ.ταγιού κονιάκ
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Αναμιγνύουμε το αλεύρι ,το μπέικιν ,τη ζάχαρη και τη κανέλα.Προσθέτουμε τη πορτοκαλάδα ,το λάδι και τη
σόδα αφού την έχουμε διαλύσει στο κονιάκ.Ζυμώνουμε καλά το μείγμα μέχρι να μην κολλάει στα χέρια.Πλάθουμε τα κουλουράκια στο σχήμα που θέλουμε και τα τοποθετούμε σε λαδωμένο ταψί.Τα ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 175 βαθμούς για 30- 40 λεπτά έως ότου ροδίσουν.
Happy mummy
0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου